Vodeći Nedeljanec je još jednom izbjegao poraz u posljednjim minutama utakmice Foto: Mario Šamec

Nedeljanec na rubu poraza remizirao s Poletom (C)

| 24.4.2016. u 19:07h | Objavljeno u Sport
Ljekarne VŽŽ

U 19. kolu Prve županijske nogometne lige, odigran je derrbi susret između Nedeljanca i Poleta (C) koji je završio sretno po domaćina i vodeću momčad lige Nedeljanec s 2:2.

Nedeljanec nije dobro iskoristio prednost domaćeg terena te je nakon prvih 45 minuta gubio 1:0. vodeći gol za goste je u 27. minuti susreta zabio Marko Vidrač. Drugo poluvrijeme se odvila drama iz kaznenih udaraca. Prvo je Danijel Tekić za Polet (C) u svom šesnaestercu rušio protivničkog (55. min) igrača te zaradio izravni crevni karton, ali Nedeljanec nije iskoristio kazneni udarac. Ipak, Nedeljanec nije dugo čekao na izjednačenje koje je stiglo u 57. minuti preko Petra Roga. Unatoč igračkoj nadmoći, Nedeljanec je mogao prokockati remi jer je u 85. minuti također skrivio prekršaj za kazneni udarac, nakon čega je u isključen Luka Mikić izravnim crvenim zbog prigovora na sudačku odluku. Marko Vidrač koristi udarac s bijele točke za vodstvo gostiju. Ipak, u igri 10 na 10, Nedeljanec je na kraju nastavio sezonu bez poraza i to pogotkom Martina Gazdeka u 88. minuti susreta.

U preostalim susretima, Mladost (Š) je na domaćem terenu poražena 2:1 od Plitivice (S), Orač i Ivančica su odigrali susret bez pobjednika 2:2, a Mladost (M) je na domaćem terenu s 3:2 svladala Obreša.