Niz nepobjedivosti Nedeljanca sada iznosi 17 utakmica (14 pobjeda i tri remija) Foto: Mario Šamec

Nedeljanec gubio 1:0 pa zabio četiri gola

| 10.4.2016. u 18:22h | Objavljeno u Sport

Vodeći Nedeljanec je prvenstvo Prve županijske nogometne lige otvorio s tri minimalne pobjede, a u ovom 17. kolu upisao je uvjerljivu domaću 4:1 pobjedu protiv Rudara 47.

Ipak, početak nije sugerirao ovakav rasplet susreta s obzirom da su gosti prvi došli do vodstva nakon dosuđenog kaznenog udarca u 22. minuti, strijelac je bio Mateo Pižeta. Do kraja poluvremena domaćini su ipak preokrenuli susret pogotcima Martina Gazdeka u 35. minuti i Filipa Štefulja u 43. minuti. U drugom poluvremenu su pogotcima Igora Kučka u 55. minuti i Dominika Bistrovića u 75. minuti dovršili posao.

U derbiju kola Dubravka je svladala Obreš minimalnom pobjedom 1:0. Strijelac jedinog pogotka je bio Andreas Gaća u 25. minuti susreta. Ovom pobjedom je Dubravka skočila za jedno mjesto na tablici te su sada peti.

U ostalim susretima Mladost (Š) je uvjerljivo svladala Čevo 4:0, Polet (C) je na gostovanju kod Orača izvukao usku pobjedu 3:2, Drava (SĐ) je na domaćem terenu neočekivano izgubila 4:0 od Ivančice, a Mladost (M) i Plitvica (S) su odigrali neriješeno 1:1.