NAVIJAČI VARAŽDINA Bili smo bolji od Istre i zasluženo pobijedili. A sada napuniti stadion za Hajduka

Varaždinske vijesti | 23.7.2022. u 09:07h | Objavljeno u Sport

Bravo Lamine Ba ...kapa do poda....!! Bravo Kovačević.Tako se to radi.Lamine Ba izbacio Karabatića iz momčadi do kraja sezone.Čovjek odigrao fenomenalno debi, samo su neki od komentara navijača Varaždina na društvenim mrežama, a nakon sinoćnje pobjede u Puli nad Istrom 1961 u susretu 2. kola SuperSport Hrvatske nogometne lige.

Teško izborena ali i ključna pobjeda. Na kraju sretno i spretno ali definitivno pokazali borbenost i želju i ovakvi preokreti mogu biti razlog ostanka u ligi. Iako je pobjeda, treba biti realan ima tu puno još prostora za napredak. U dvije utakmice s ravnopravnim protivnicima smo stvorili dvije, tri polušanse uz penal. Fali kreacije i završnice. Obrana s Lamine Ba bi mogla biti čvršća. Reprezentativac Mauritanije je pokazao mirnoću i staloženost i definitivno će biti pojačanje. Idemo dalje! Bravo dečki, promjene 4 igrača, vraćanje Teklića u sredinu su urodile plodom. Novi stoper Ba je pojačanje, barem po ovoj utakmici. Vise od same pobjede veseli da smo bili mi ti koji smo vodili igru i diktirali tempo. Nagradilo nas je, Ovakav pristup na svakoj utakmici, onda će te sreća i pomaziti, kao u 96 minuti i stativa Hujbera. Vise nego zaslužena pobjeda. Kome god je penal sumnjiv, nek ide kuhati, cist kao suza. I za dušebrižnike, nek igraju najjači, nekima će uvijek nešto smetati, domaći igrač, pa stranac, Varaždin je iznad svih. Ajmo ponoviti pristup protiv 2 najjača CRO kluba, pa kako bude. Najiskrenije čestitke na buđenju poslije katastrofe od SB. Samo Varaždin, komentar je drugog navijača

- Bravo dečki i bravo Kova! Mislim da je ovo 11 koji bi svaku tekmu trebali početi, i Ba se pokazao kao veliko pojačanje. Hajdemo iznenaditi nekog od velike trojke koji slijede, komentirao je jedan navijač.

- Ovaj Ba će biti dobro pojačanje i čim staviš Teklića u sredinu odmah igramo puno bolje i po meni taj sastav treba igrati I protiv Hajduka......- mišljenja je jedan od navijača Varaždina.

- Bravo Kova, Bravo dečki. Obrana daleko bolja, ali opet smo dobili glupi gol. Brodić je ipak zabio, ali uz više trke nego protiv Belupa. Treba vjerovati i samo naprijed. Bravo Varaždin! - smatra jedan navijač.

- Bili smo bolji od Istre i zasluženo pobijedili... Čestitam svima....!!!! A sada napuniti stadion za Hajduka... !!, riječi su jednog navijača.