NAVIJAČI NK VARAŽDIN  Istra pobijeđena,Hajduk nadigran,Dinamo razbijen i na kraju mogu biti sretni s bodom Foto: Krešimir Đurić

NAVIJAČI NK VARAŽDIN Istra pobijeđena,Hajduk nadigran,Dinamo razbijen i na kraju mogu biti sretni s bodom

| 6.8.2022. u 00:02h | Objavljeno u Sport

- Svaka čast, lavovski odrađena utakmica. Vidi se napredak iz utakmice u utakmicu. U potpunosti nadigrali Dinamo do dok nije ponestalo snage. Šego mora igrati iz prve. Gdje su sad svi oni koji su govorili da ćemo dobit 5 komada? - napisao je jedan od navijača na službenom Facebook profilu NK Varaždin, nakon večerašnje utakmice 4. kola SuperSport HNL u kojoj je Varaždin na Gradskom stadionu u Varaždinu osvojio bod odigravši s Dinamom 1:1.

Svi navijači Varaždina zadovoljni su igrom i rezultatom u ogledu s aktualnim prvakom i hvale trenera momčadi Maria Kovačevića.

- Bolje imati Varaždin s ovakvom publikom u prvoj ligi nego sve ZG klubove,a bome i ostale osim ovih prva četiri.. Bravo dečki svaka vam čast na bodu protiv prvaka, svaka vam čast na hrabrosti. A navijačima NK Varaždina svaka čast na podršci. Bio sam na utakmici Varaždin :Hajduk i puno smo bolji bili, ali nismo iskoristili šanse . Sa ovakvom ekipom I trenerom i navijačima možemo dosta uspjeti. Pozdrav svim navijačima NK Varaždina - napisao je drugi navijač.

- Bravo. Ne znam kaj se s tom ekipom desilo prvu tekmu protiv Belupa? Šteta. Istra pobijeđena,Hajduk nadigran,Dinamo razbijen i na kraju mogu biti sretni s bodom. Sad nam na red dolazi stara mušterija Osijek. Samo hrabro. I još nešto je treba reći,svaka čast BBB-ima,odlično sportsko navijanje,priznajem ugodno sam iznenađen.
Ajmo sad prijatelji, sljedeća domaća tekma je Šibenik,idemo do 8000 gledatelja - razmišljanje je trećeg navijača.

- Iskrene čestitke na prikazanoj igri i borbenosti. Samo tako dalje. Bravo Kova majstore - bio je kratak jedan navijač.

- S ovom ekipom Varaždin može puno ove sezone - napisao je jedan od njih.

- Iskreno,kako su igrali u drugoj ligi a i sad, sviđa mi se način igre, brzi protok i brzi napad, lepo za gledati,pa makar izgubili - mišljenja je jedan od navijača Varaždina.