Momčad Nedeljanca

Nastavljena uzbuđenja na Pan Givova kupu u Vidovcu

| 28.1.2019. u 10:15h | Objavljeno u Sport

U dvorani Osnovne škole Vidovec nastavila su se uzbuđenja na Pan Givova kupu. Kod seniora su odigrani susreti osmine finala. Vrlo zanimljivo bilo je u vidovečkom „El Clasicu“ u kojem su susreli Plitvica iz Gojanca i Nedeljanec. Slavili su s Nedeljančani s 1:0.

Tuhovčani su opet pokazali snagu. Prva momčad Poleta deklasirala je Klenovnik 2 s 9:2, dok je druga momčad s 2:0 bila bolja od Rudara 47. Do uvjerljivog slavlja stigla je i Mladost iz Margečana sa 6:0 protiv Obreša, osvetivši im se za poraz u skupini.

Prva ekipa Slobode iz Tužnog sa 6:2 je pobijedila svoju drugu momčad, Budućnost Omladinac 2:1, istim rezultatom Čevo je izgubilo od Lepoglave, dok je Sloboda ŠN četvrtfinale izborila s 2:0 pobjedom protiv prve momčadi Klenovnika.

U repesažu kod veterana ekipa Instalacije Kukec deklasiralo je Varteks 5:0, Plitvica je bez borbe (5:0) svladala Slobodu iz Tužnog, Ivančica Slobodu ŠN 3:1, dok je momčad AS Tomi CB Best pobijedila Radnički Oktan nakon izvođenja penala s ukupnim rezultatom 4:2.

Kod juniora polufinalu su izborili prva i druga ekipa Varteksa. Varteks 1 je u četvrtfinalu svladao Nogometni Centar Sv. Ilija 6:1, a Varteks 2 Nogometni Centar Vidovec 2:1.

Do slavlja u četvrtfinalu stigao je Novi Marof s 5:2 protiv Slobode iz Tužnog te Sloboda ŠN s 3:1 pobjedom protiv Varteksa 3. Turnir se nastavlja u nedjelju, 3. veljače