Nastavljena serija pobjeda mladih rukometašica Koke

Varaždinske vijesti | 22.4.2024. u 16:50h | Objavljeno u Sport

I protekli vikend protekao je u znaku uspjeha mlađih uzrasnih kategorija ŽRK Koka. U kategoriji U – 11 igrale su se utakmice Međužupanijske lige, a domaćin je bila Zelina.

U prvom nastupu mlade rukometašice Koke uvjerljivo su rezultatom 23:3 savladale sastav Sloge iz Novoselca u neravnopravnom dvoboju u kojem je trenerica Snježana Horvat dala prigodu svim igračicama.

Najefikasnije su bile Dijanušić sa 5 , te Petričević, Kalničanec i Tkalčec koje su postigle po 3 gola za varaždinski sastav .U drugom susretu ponovno uvjerljiva pobjeda Varaždinki.

Rezultatom 21:6 savladan je sastav Samobora. U ovom susretu Tkalčec je postigla 7,a Hrman 4 gola. Nakon 19 odigranih utakmica Koka je vodeća na tablici u ligi gdje nastupa čak 22 sastava sa 34 boda ispred zagrebačke Lokomotive sa 32 i Sesveta koje imaju 30 bodova.

Utakmice Prve lige u kategoriji U -13 igrane su u Prelogu i ponovno u oba lokalna derbija slavile su mlade rukometašice Koke. Protiv nedoraslog domaćina Varaždinke su slavile rezultatom 27:13 dominirajući cijelu utakmicu.

Najefikasnije su bile Petričević sa 9, Kolenko je postigla 6 ,a Andesilić je zabila 5 golova. Protiv čakovečkog Zrinskog ekipa Koke upisala je novu uvjerljivu pobjedu rezultatom 31:20 .

Bio je to pravi „vatromet“ golova uz punu dominaciju Varaždinki. Najefikasnije su bile u sastavu Koke Kolenko sa 8, Andesilić i Gotal postigle su po 7 , Koščak 4 gola.

Nakon 20 odigranih utakmica Koka je vodeća sa 38 bodova ispred Đurđevca sa 30 i Podravke koja ima 29 bodova. Ovu izuzetno nadarenu selekciju uspješno vodi Maja Čop Andesilić.