Jorge Obregon bio je strijelac jedinog gola za Varaždin na posljednjem susretu s Rijekom, kao i na nedavnoj utakmici u Gradskom vrtu Foto: Krešimir Đurić

Napadač Varaždina Jorge Obregon na meti Osijeka?

Varaždinske vijesti/Glas Slavonije | 18.5.2021. u 14:01h | Objavljeno u Sport

Prema pisanju Glasa Slavonije među igračima koji bi mogli ovog ljeta aterirati u redove Osijeka spominju se Kadzior, Bistrović, Glavčić i napadač Varaždina Jorge Obregon. Iako je do kraja sezone ostalo još jedno kolo, u Gradskom vrtu već naveliko prave kadrovsku križaljku za sljedeću sezonu. Trener i sportski direktor Osijeka Nenad Bjelica, koji se brine o kompletnoj sportskoj politici osječkog kluba, imat će dosta posla jer će prometa biti puno.

- Sigurno ćemo angažirati 3-4 nova igrača, a svi oni bi nam se trebali priključiti do 14. lipnja. Nakon toga eventualni novi dolasci isključivo će ovisiti o tome hoće li nas tko od prvotimaca napustiti. Bit ćemo spremni reagirati ako netko ode i tu poziciju popuniti s novim igračem - rekao je Bjelica za Glas Slavnije.

U kombinacijama za dolazak u Gradski vrt spominju se i imena veznjaka Slaven Belupa Nemanje Glavčića te napadača Varaždina Jorgea Obregona, ali tek treba vidjeti ima li u tim pričama istine ili će Bjelica prirediti poneko iznenađenje angažmanom nekog vrlo zvučnog imena, navodi Glas Slavonije.