Tomislav Špruk više nije u svlačionici varaždinske momčadi već karijeru nastavlja u Portugalu Foto: Krešimir Đurić

Nakon Sandra Meštrića i Tomislav Špruk napustio Dabrove

| 17.2.2021. u 09:48h | Objavljeno u Sport
Ljekarne VŽŽ

Nakon što je nedavno golman Dabrova Sandro Meštrić (24), najbolji golman Premijer lige nakon 13 odigranih kola,napustio momčad GRK Varaždina 1930, varaždinski je klub napustilo i lijevo krilo Tomislav Špruk (22), koji karijeru nastavlja u Sportingu iz Lisabona.

Nema sumnje da će to biti veliki hendikep za momčad trenera Damira Turkovića četiri kola prije kraja ovog dijela prvenstva a uoči doigravanja. Dabrovi su trenutačnotrećeplasirani sastav lige s 19 bodova, jednim manje od vodećih Poreča i Sesveta, a bodom više od četvrtoplasirane Gorice i tri više od petoplasirane Dubrave te su blizu ostvarenja cilja-plasmanu u Ligu za prvaka.

U 15. će kolu varaždinska momčad u subotu, 20. veljače u 20 sati gostovati kod posljednjeplasiranog Dubrovnika, u 16. će kolu 27. veljače ugostiti Spačvu iz Vinkovaca, u 17. ih kolu 6. ožujka očekuje gostovanje kod Dubrave, a u posljednjem,18. kolu, 20. ožujka bit će domaćini Poreču.

- Svaka sljedeća utakmica za nas je meč lopta i na silu ćemo izgurati da dođemo do cilja, koliko god to teško bilo. Rukomet je čvrsta igra, a sile očigledno imamo i uopće nema sumnje da nećemo odraditi ono što očekujemo - naglasio je Turković.