U trećem pripremnom susretu nogometaši Varaždina primili šest golova kod Maribora

| 6.7.2023. u 21:49h | Objavljeno u Sport

U sklopu priprema za novu sezonu nogometaši Varaždina večeras su gostovali kod momčadi Maribora, kojoj je to bila posljednja provjera uoči početka nove sezone. Pobjeda je pripala Mariboru rezultatom 6:2.

Nakon prvih 45 minuta Maribor je, na svom Ljudskem vrtu, imao vodstvo od 5:1. Domaćin je poveo u 6. minuti golom Jakupovića, no tri minute kasnije Pilj je izjednačio na 1:1.

Na 2:1 domaćin je povisio u 18. minuti kada je strijelac izravno iz kornera bio Brnić. Bivši igrač Varaždina, a sada Maribora Istuki Urata povisio je vodstvo domaćina na 3:1 u 37. minuti.

Brnić je svojim drugim golom u 42. minuti povećao vodstvo na 4:1, a na 5:1 povisio je Jakupović golom u posljednjim trenucima prvog poluvremena.

U nastavku susreta trener Varaždina Mario Kovačević napravio je dosta izmjena, došlo je do promjena na golu, na terenu je bio i kapetan Igor Postonjski, kao i Ante Vukušić.

Domaćin je na 6:1 povisio u 52. minuti trećim golom Jakupovića, dok je konačnih 6:2 postavio Domjanić u 88. minuti nadmetanja.

Sljedeću provjeru Varaždin će imati u subotu na svom stadionu s viceprvakom Mađarske, sastavom Kecskemeta iz istoimenog grada.