ilustracija Foto: Dražen Novosel

Nakon očitovanja klubova Odbor za hitnost ŽNS-a odlučit će hoće li se igrati ovog vikenda

| 28.10.2020. u 11:20h | Objavljeno u Sport

Iz kancelarije varaždinskog Županijskog nogometnog saveza na adrese klubova koji sudjeluju u Četvrtoj nogometnoj ligi skupina Čakovec - Varaždin i u svim županijskim nogometnim ligama pod ingerencijom varaždinskog ŽNS-a, odaslat će se službeni dopisi, a u kojima će se od klubova tražiti njihovo mišljenje vezano uz nastavak prvenstva bez gledatelja ili su možda skloniji da se prvenstva prekinu do trenutka kada se stvore uvjeti za njihov nastavak.

Klubovi se trebaju izjasniti jesu li za to da se natjecanje treba nastaviti prema Odluci Odbora za hitnost ŽNS Varaždin Povjerenika za natjecanje bez prisustva gledatelja do završetka jesenskog dijela natjecanja ili se
natjecanje treba odgoditi do zadovoljavanja uvjeta za nastavak natjecanja a vezano na COVID-19.

Klubovi svoja mišljenja varaždinskom ŽNS-u trebaju dostaviti do sutra u 12 sati, nakon čega će se sastati Odbor za hitnost i donijeti odluku hoće li se predstojećeg vikenda igrati utakmice u Četvrtoj nogometnoj ligi Skupina Čakovec Varaždin kao i u županijskim nogometnim ligama. Klub koji ne dostavi upitnik do propisanog roka smatrat će se da je suglasan s nastavkom natjecanja.

Dakle, najkasnije u petak ujutro bit će poznato hoće li se ovog vikenda igrati utakmice Četvrte nogometne lige skupina Čakovec - Varaždin kao i susreti županijskih liga.

Podsjetimo, povjerenici za natjecanje Četvrte nogometne lige skupina Čakovec - Varaždin te Županijskih nogometnih liga donijeli su odluku da se se utakmice igraju predstojećeg vikenda bez prisustva gledatelja