Motocross staza u Breznici ugostila je u listopadu prošle godine sudionike prve pozivne međunarodne utrke Foto: Dražen Novosel

Najbolji vozači motocrossa sutra u Breznici na Memorijalnoj utrci Mihael Leš

| 29.4.2017. u 15:05h | Objavljeno u Sport

Nakon vrlo uspješno organizirane prošlojesenske prve pozivne Međunarodne motocrossa  utrke, sutra je na stazi u Breznici na rasporedu Memorijalna motocross utrka Mihael Leš, koju Motocross udruga PK Team Breznica organizira kao spomen na njihovog pokojnog člana.

Prema riječima predsjednika brezničkog kluba Dejana Opeta, na utrci očekuju velik odaziv vozača ali i publike koju uz stazu očekuje ugostiteljska ponuda te zabavni dječji park i popratni sadržaji.

Uz ovu proljetnu memorijalnu, u Breznici se na jesen priređuje i redovita motokros utrka, koja je lani uvrštena u kalendar Prvenstva Zagorja kada se nastupi i boduju, tako da će vozači nedjeljnu stazu ujedno moći upoznati te se tako pripremiti za jesensko natjecanje.

Povratnik na staze Brezničan Dejan Opet ali i nekolicina vozača koji voze Prvenstvo Hrvatske, također će uveličati sutrašnji dogadaj na stazi u Breznici.

Samo da još meteorološke prilike posluže - optimistično zaključuju organizatori iz Motocross Kluba Breznica, kojima organizacijsku pomoć uz Breznicu pružaju i susjedne općine Visoko i Breznički Hum, kao i nekolicina privatnih poduzetnika.