Prvi ovosezonski susret u Čakoa Rvcu završio je bez golova, a Dario Jertec (plavi) trebao bi sutra biti u sastavu Foto: Dražen Novosel

Na stadionu Slobode sutra derbi 20. kola 3. HNL Istok, Varaždin čeka Međimurje

| 31.3.2017. u 12:22h | Objavljeno u Sport
Ljekarne VŽŽ

Pobjeda u prošlom kolu u gostima kod Bjelovara rezultatom 2:0, golovima Kresingera i Drožđeka, dobra je najava iz redova lidera prvenstva, momčadi Varaždina, za sutrašnji derbi susret 20. kola Treće HNL Istok, u kojem će igrati protiv drugoplasiranog Međimurja, koje, kao i Varaždin, ima 36 osvojenih bodova.

Međimurje je u prošlom kolu na svom terenu pobijedilo Slaviju 1:0, golom Ivana Režića iz kaznenog udarca i 88. minuti. Režića neće biti u sastavu za sutrašnji susret, jer je dobio crveni karton u 90. minuti nadmetanja sa Slavijom,  a zbog crvenog kartona iz prošlog kola izostat će i Leonard Mesarić.

I momčad trenera Miljenka Mumleka sutra neće biti kompletna. Uz već otprije ozlijeđenih Leonarda Vuka i Ivana Novoseleca, zbog tri žuta kartona u konkureciji za sastav neće biti Gordan Golik, a zbog ozljede iz Bjelovara izostat će Karlo Sambolec, no u sastav se vraća Dario Jertec.

- Bit će to susret kao i svaki drugi, ne očekujem da će ta utakmica odlučivati o prvaku. Domaćini smo, znamo njihove kvalitete, a postavit ćemo se na način da utakmicu završimo u svoju korist. Vidim da i Međiurje ima problema sa sastavom, a igrat će oni koji su na raspogajanju i trenutačno u najboljoj formi. Moramo se postaviti kao favoriti jer igramo kod kuće - zaključio je trener Varaždina Miljenko Mumlek.

Derbi susret Varaždina i Međimurja igrat će se sutra na stadionu Sloboda od 16 sati i 30 minuta.

Parovi utakmica 20. kola Treće HNL Istok:
31.3. u 17 sati:Mladost - Osijek s.d.d, 1.4. u 16.30: Belišće - Koprivnica, Varaždin - Međimurje, Slavija - Oriolik, HNK Đakovo Croatia - HNK Vukovar 1991, 2.4. u 16.30 sati: Bedem - Bjelovar, BSK - Marsonia, Višnjevac - Slavonija.