Prijelazni je pehar ostao u trajnom vlasništvu FOI-a

Na sportskim igrama Sindikata znanosti FOI najbolji treći put zaredom

| 19.6.2018. u 20:05h | Objavljeno u Sport

Od 13. do 17. lipnja u Rovinju su održane 20. sportske igre Sindikata znanosti. Sudjelovalo je 850 članova Sindikata iz 53 podružnice, a sportska ekipa varaždinskog Fakulteta organizacije i informatike ostvarila je povijesni rezultat, osvajanjem sveukupnog prvog mjesta, i to treći puta zaredom, čime je prijelazni pehar ostao u trajnom vlasništvu FOI-ja.

Prva su mjesta od članova ekipa FOI-ja osvajali u stolnom tenisu pojedinačno Nataša Barič i Dario Grd, u parovima Nataša Barič i Petra Grd te Dario Grd i Jurica Juren, a najbolji su bili i Nataša Barič i Dario Grd u konkurenciji mješoviih parova.

Tanja Šestanj Perić bila je najbolja u streljaštvu među ženama, Robert Garafolić osvojio je 1. mjesto u pikadu kod muških, a Damjan Klemenčić bio je prvi u šahu. Prvo je mjesto osvojila i ekipa FOI-a u potezanju užeta mješovito.

Na drugim su mjestima natjecanja okončali Petra Grd i Jurica Juren u mješovitim parovima u stolnom tenisu, ekipa FOI-ja u šahu, Dario Grd u pikadu, Maja Šalamun u crossu, te ekipa FOI-ja u odbojci na pijesku, dok je treće mjesto osvojila ženska ekipa FOI-ja u potezanju užeta.