Na Skupštini Nogometnog kluba Ivančica jučer izabrano novo vodstvo i predsjednik

| 10.7.2021. u 11:58h | Objavljeno u Sport
Ljekarne VŽŽ

Na terasi Ribičkog doma u Ivancu jučer je održana izborna skupština Nogometnog kluba Ivančica. Za predsjednika je izabran Stjepan Grdak koji je uz NK Ivančicu već više od 40 godina, dugogodišnji je član Izvršnog odbora , sponzor i donator kluba ,a u svojoj mladosti bio je poznat kao jedan od ponajboljih igrača Kluba .

Izabran je novi Izvršni odbor u sastavu Stjepan Grdak, zatim tri dopredsjednika Ivica Jagetić,Kristijan Vusić i Josip Grđan, te članovi Antun Gregur,Elvis Brežnjak,Danjko Kristijan,Damir Gašparić,Krog Krešimir,Anaid Kunalić,Miroslav Šoštarek,Mario Galinec i Mladen Piskač.

Izabran je i Nadzorni odbor u sastavu Željko Šagij,Leon Gregur i Stjepan Ribić a za likvidatora Kluba izabran je Stjepan Grdak.

Skupu se obratio novoizabrani predsjednik Stjepan Grdak, zatim ivanečki gradonačelnik Milorad Batinić i stručni tajnik Županijskog nogometnog saveza VaraždinŽeljko Franić.

Skupštini su nazočili i dogradonačelnik Ivanca Marko Friščić i tajnik Zajednice sportskih udruga Grada Ivanca Boris Gotal.

Skupštini je bilo nazočno 18 od ukupno 28 članova ,njih 64 posto tako da su sve donesene odluke bile pravovaljane. Izvješće o radu podnio je dosadašnji predsjednik kluba Josip Grđan, financijsko izvješće tajnik Kluba u ime knjigovodstvenog servisa Ivica Surjak, dok je izvješće nadzornog odbora podnio Željko Šagij.

Sva izvješća jednoglasno su prihvaćena. Prijedlog programa rada i financijskog plana za mandatno razdoblje od 2021.- 2025. podnio je Josip Grđan, što je jednoglasno prihvaćeno.