Na Mobilisis trofeju grada Varaždina u Graberiju očekuje se 250 natjecatelja

| 7.10.2016. u 12:51h | Objavljeno u Sport

Sutra će se u varaždinskoj Sportskoj dvorani Graberje održati Mobilisis trofej grada Varaždina 2016., turnir u standardnim i latinsko-američkim plesovima. Organizatori su Sportski plesni klub Valcer, Plesni klub Takt i Hrvatski sportski plesni savez.

Okupit će se više od 250 natjecatelja svih starosnih kategorija iz brojnih hrvatskih klubova, ali i iz susjednih zemalja. Najbolji hrvatski plesni parovi predstavit će se varaždinskoj publici u dvije discipline sportskog plesa, disciplini latinskoameričkih plesova i standardnih plesova.

Kvalifikacijska natjecanja održavat će se već od prijepodnevnih sati, a u večernjem dijelu od 19 sati natjecanja namijenjena publici. Sportski plesni klub Valcer iz Varaždina će na natjecanju predstaviti svoja tri plesna para.

U kategoriji starije mladeži natjecat će se Teo Ciprić – Zina Miočić Lisjak, a u kategoriji seniora nastupit će Boris Kuzman – Maja Fabijanić i Dino Perčić – Leda Ručević.

Plesni klub Takt iz Varaždina u službenom dijelu natjecanja predstavljat će četiri plesna para. U kategoriji mladeži natjecat će se Marko Srpak i Lara Šmic te Dominik Biškup i Paula Čavlek, a u kategoriji seniora predstavljat će ih Bruno Gale i Lora Lonić te Mateo Mudri i Ivana Matić.

U show-programu nastupit će članovi naprednih plesnih radionica Plesnoga kluba Takt.