Na međunarodnom turniru za mlade prvo mjesto NK Varaždinu Foto: Igor Kranjec/FB

Na međunarodnom turniru za mlade prvo mjesto NK Varaždinu

VV/Igor Kranjec | 16.12.2017. u 19:13h | Objavljeno u Sport

Danas je u Čakovcu održan međunarodni malonogometni turnir za igrače rođene od 2008. godine. Na turniru je sudjelovalo osam ekipa; NŠ Medimurje kao domaćin, NK Varaždin, NK Drava Ptuj, NK Lokomotiva, NK Slaven Belupo, NK Mura, NK Bregan i NK Maribor. Natjecale su se najbolje momčadi ove regije iz Hrvatske i iz Slovenije.

U skupini su Varaždinci pod vodstvom trenera Kranjec Igora ostvarili dvije pobjede protiv Mure i Drave Ptuj te remi sa hrvatskim prvoligašem NK Lokomotivom, čime su ostvarili prvo mjesto u skupini te plasman u polufinale kao najbolji.

U polufinalu s visokim rezultatom 4:1 svladali su NK Slaven Belupo. U finalu susreli su se s NK Dravom Ptuj te uvjerljivo pobijedili 6:1 i osvojili prvo mjesto.
Drugo mjesto osvojila je ekipa NK Drava Ptuj, a treće mjesto NK Bregana. Uz osvojeno prvo mjesto osvojene su nagrade i za najboljeg strijelca, igrača i golmana. Najbolji igrač i strijelac je Dani Pintarić, a golman Teo Serdarević, svi iz ekipe NK Varaždin. Ovim osvojenim turnirom ekipa NK Varaždin pokazala je odličnu igru te kako ne treba brinuti za budućnost.

Označeno u