Puno je problema u novomarofskom četvrtoligašu

Na izvanrednoj izbornoj skupšini imenovana nova uprava NK Novi Marof

| 13.8.2018. u 11:20h | Objavljeno u Sport

Održana je izvanredna izborna skupština Nogometnog kluba Novi Marof na kojoj je za predsjednika izabran Marijan Sabolek, a za njegove zamjenike Vladimir Vuger i Miroslav Loborec .

U Upravni odbor kluba još su izabrani : Josip Hasija, Matija Martinčević, Vlado Horvat, Ivan Tuk, Krunoslav Turković, Alen Miketek, Mario Novak i Mario Vajda.

Dok se u drugim udrugama doslovno bore za mjesto predsjednika i imaju najmanje po dva kandidata za  ovu vruću funkciju, u Nogometnom klubu Novi Marof nitko, nažalost, nije zainteresiran.

Ljudi se doslovno moraju nagovarati da se prihvate tih dužnosti. S obzirom na kronične financijske probleme, ovaj puta klub je u izuzetno teškom stanju , gotovo da se ne pamti da je bilo teže.

Igrački kadar je potpuno devastiran i pitanje je kako će se završiti natjecanje u Četvrtoj nogometnoj ligi, koja počinje već ove nedjelje. Trener je pred ostavkom, domara u klubu nema već dva-tri  mjeseca, a klub su pritisnuli i drugi problemi.

Pred novom Upravom izuzetno su teški zadaci, prije svega da pokušaju konsolidirati  prvu momčad, a onda da se počnu  rješavati i dugi problemi, kojih je, nažalost, jako puno.