Na 15. zimskom turniru Karlovačko kup Lepoglava 2019. igrat će 65 momčadi

| 11.1.2019. u 10:54h | Objavljeno u Sport

Izvučene su skupine 15. Otvorenog zimskog turnira u malom nogometu "Karlovačko kup Lepoglava 2019".
- Petnaest godina kontinuiranog održavanja turnira rezultat je dobre organizacije i ugodnog okružja koji sudionicima nudi Lepoglava i ovaj turnir – poručio je gradonačelnik Grada Lepoglave Marijan Škvarić na izvlačenju skupina 15. Otvorenog zimskog turnira u malom nogometu "Karlovačko kup – Lepoglava 2019", održanom u čitaonici Gradske knjižnice Ivana Belostenca u nazočnosti organizatora turnira i predstavnika ekipa sudionica turnira.

Na 15. jubilarnom izdanju turnira nastupit će ukupno 65 ekipa. U seniorskoj konkurenciji nastupit će 43 ekipe podijeljene u 14 skupina, dok su u sedam skupina raspoređene 22 veteranske ekipe koje će nastupiti u veteranskom dijelu turnira.

- Nove ideje, iznenađenja koja pripremamo te veći nagradni fond za pobjednika turnira donio nam je i veći broj ekipa u odnosu na lani. Cilj nam je da ovaj turnir bude jedan od poznatijih, ne samo u ovom kraju već i šire – poručio je predsjednik Zajednice sportskih udruga Grada Lepoglave, Tonko Županić.

Turnir počinje sutra, 12. siječnja. Organiziraju ga Zajednica sportskih udruga Grada Lepoglave i Klub igrača malog nogometa Lepoglava. Glavni pokrovitelj turnira je Grad Lepoglava kojem je izvršni organizator turnira, Damir Kužir zahvalio na kontinuiranoj podršci bez koje turnir svih ovih godina ne bi opstao.