N. Marof slavio kod Plitvice (S), susret u Podevčevu odgođen zbog natopljenog terena

| 16.11.2019. u 18:40h | Objavljeno u Sport

Danas su se trebala odigrati dva susreta 13. kola Prve ŽNL, ali je zbog natopljenog terena u Podevčevu odgođen susret između Čeva i Drave Ajaxa zbog natopljenog terena te će se zbog najavljene sutrašnje kiše odigrati tek za tjedan dana.

U jedinom susretu koji se danas odigrao, Novi Marof je ostvario vrijednu pobjedu na gostovanju kod Plitvice (S) s 3:0. Karlo Pečnik je zabio za 1:0 u 68. minuti, na 2:0 je povisio Nikola Šivak u 85. minuti, dok je konačnih 3:0 postavio Matija Lučić.

U nedjeljnim susretima, Plitvica (G) i Obreš će odlučiti jesenskog prvaka, u kojoj malu prednost, iako ne bodovnu, ima Plitvica (G) koja ima bolju gol razliku i koja će na domaćem terenu dočekati Budućnost, a Obreš će se za prvo mjesto boriti na gostovanju kod Beretinca.

U ostalim susretima, Sloboda Tužno će kod kuće igrati protiv Poleta iz Tuhovca, Polet iz Cestice na domaćem terenu će dočekati Mladost iz Margečana, dok će se u Biškupcu igrati gradski derbi između predzadnje Mladosti i četvrtoplasirane Slobode ŠN.

Sve utakmice će početi u 13 sati i 30 minuta.