Trener Varaždina Miljenko Mumlek i njegov pomoćnik Nikola Šafarić pripremit će taktiku koja će omogućiti osvajanje novih bodova Foto: Krešimir Đurić

Mumlek uoči Kustošije: Nadam se našoj igri koja će biti dovoljna da osvojimo bodove

| 21.9.2018. u 09:26h | Objavljeno u Sport
Ljekarne VŽŽ

Momčad Varaždina će danas u sklopu 5. kola Druge HNL gostovati u Zagrebu gdje će igrati protiv sastava Kustošije. Zbog ozljeda na današnjem susretu neće biti Miklića, koji će, zbog ozljede gležnja, 10 dana biti izvan trenažnog procesa, a upitan je i Martinaga, dok će u konkurenciji za momčad bit će Japanac Taiyo Takiguchi, koji je dobio radnu dozvolu.

- Kustošija je vrlo neugodan suparnik, gledajući prošlosezonsku statistiku uzeli su nam 4 boda u tri susreta. S obzirom na stil igre kojeg imaju to je ekipa koja nam ne leži. U svojim redovima imaju igrača lokomotive koji je lani igrao u Sesvetama, a sada je kod njih, koji je dobar dribler, a u sredini imaju tri igrača brza, mala, okretna, živa, agresivna, koji na njihovom uskom i malom terenu mogu biti opasni. Spremamo se na njihovu igru, kao i na svakom susretu imat ćemo i plan B, a nadam se našoj igri koja će biti dovoljna da osvojimo bodove - naglasio je uoči današnjeg susreta trener momčadi Varaždina Miljenko Mumlek.

Od igrača koji će konkurirati za današnje nadmetanje bit će i Dejan Glavica, koji je u prošlom kolu protiv druge momčadi Hajduka u igru ušao s klupe i zadovoljio trenera Mumleka.

- Super smo krenuli u novo prvenstvo, ostvarili smo četiri pobjede i puni smo samopouzdanja. Kustošija je malo neugodna imali smo s njom probleme, ali ako ćemo dati sve od sebe očekujem pozitivan rezultat. Što se meče tiče na kraju je najbitniji rezultat, ne smiješ gledati samo sebe, ušao sam proti Hajduka u igru u nastavku dao sam sve od sebe, a bitno da je trener zadovoljan - naglasio je Glavica.

Momčad Varaždina imat će danas podršku s tribina stadiona Kustošije, s obzirom da će u organizaciji kluba jedan autobus s navijačima u 14 sati i 30 minuta s parkirališta kod stadiona Varteksa krenuti put Zagreba, a dosta će navijača na utakmicu krenuti vlastitim automobilima.