Josip Brezovec će sa suigračima danas na stadionu Varteksa ugostiti drugu momčad Dinama Foto: Krešimir Đurić

Mumlek: Kvalitetniji smo od Dinama,ali u nogometu ne pobjeđuje uvijek bolji

| 6.10.2018. u 07:15h | Objavljeno u Sport

Derbi susret 7. kola Druge HNL igrat će se danas od 17 sati na stadionu Varteksa između momčadi Varaždina i drugog sastava GNK Dinama.

- Dinamo je nepoznanica s obzirom na sastav s kojim će istrčati, s obzirom da su na susretu protiv Dugopolja, kojeg sam gledao, igrali s jednim a protiv Kustošije s drugim sastavom,dosta se igrača kod njih rotira i indvidialna priprema je jako teška. Igrače ne trebam motivirati za današnji susret, a bez obzira s kojim sastavom došli teško će ih biti pobijediti. Kvalitetnija smo momčad od Dinama u bilo kojem smislu, ali u nogometu ne pobjeđuje uvijek bolji - naglasio je trener Varaždina Miljenko Mumlek uoči današnjeg ogleda.

- Stil njihove igre uvijek je nadigravanje, imaju individualnu kvalitetu koja u svakom trenutku može riješiti utakmicu, a mi smo ekipa koja se već ustalila, imamo kostur ekipe koji oko sebe drži ostale igrače i možda smo samo posljednjih pet minuta protiv Kustošije izgubili glavu i odstupili od igre koju inače prezentiramo - zaključio je Mumlek.

Vratar Varaždina Ante Mrmić cijeni drugu momčad Dinama, ali vjeruje u nastavak pozitivnog niza svoje momčadi.

- Dobro smo odradili proteklih šest kola, ostaje žal za porazom protiv Kustošije, gdje smo primili dva gola iz naše dvije greške. Druga momčad Dinama je mlada momčad, čiji se igrači žele dokazati za prvu momčad Dinama, bit će neugodni, igraju pas igru i neće nam biti lako protiv njih, ali i nas će se nešto pitati na tom susretu. Ako ćemo biti pravi u Drugoj ligi nema momčadi koja bi nam mogla biti ozbiljniji suparnik - naglasio je Mrmić.