Zadovoljni igrači Grafičara i njihov trener Velimir Mudri nakon večerašnje pobjede nad Podravcem iz Virja

Mudri debitirao pobjedom protiv Podravca, Ivančica blizu iznenađenja

| 14.11.2015. u 21:26h | Objavljeno u Sport

Momčad ludbreškog Grafičara je večeras, u susretu 6. kola A 2 košarkaške lige, pod vodstvom novog trenera Velimira Mudrog, ostvarila pobjedu, svladavši pred svojim navijačima u podravskom derbiju sastav Podravca iz Virja rezultatom 86:78.

- Premalo je bilo vremena za moj utjecaj, osim kozmetički, ovo je pobjeda igrača, a ja sam sudjelovao koliko sam mogao. Bilo je za očekivati ovakvu utakmicu, uvijek je ovakav susret između ove dvije ekipe, napet do kraja. Napravili smo sve to smo mogli da pobijedimo i u tome smo uspjeli - komentirao je Mudri, koji je na taj način pobjedom debitirao na klupi Grafičara.

Momčad Ivančice bila je na korak do iznenađenja pred svojim navijačima, vodili su do 30. minute utakmice desetak koševa razlike, no na kraju su izgubili od do sada neporaženog sastava lige Radnika iz Križevaca 92:86.

- Vodili smo čak i 13 koševa razlike, a onda su nam u periodu od dvije minute napravili seriju 12:0 i stigli nas, s time da smo u 27. minuti ostali bez najboljeg igrača Rožmana, zbog pet osobnih prekrašaja. Da nismo ostali bez njega tko zna kako bi završio susret, u kojem nismo mogli računati na Komesa, Husnjaka i Taučera, pa smo igrali s pet juniora i šest seniora - rekao je trener Ivančice Zlatko Manjerović.