Može li Varaždin osvojiti bodove na susjedskom derbiju u Koprivnici? Foto: Krešimir Đurić

Može li Varaždin osvojiti bodove na susjedskom derbiju u Koprivnici?

| 24.8.2019. u 08:56h | Objavljeno u Sport

U sklopu 6. kola HT Prve momčad Varaždina večeras na Gradskom stadionu Ivan Kušek Apaš u Koprivnici očekuje susret protiv momčadi Slaven Belupa. Bit će to susjedski derbi,u kojeg domaćin ulazi sa 7. mjesta tablice i 6 bodova, dok je Varaždin na posljednjem,10. mjestu, s 2 osvojena boda. Igrački kadar varaždinske momčadi u odnosu na posljednji susret s Lokomotivom bit će pojačan za Senića i Samboleca, koji su se očistili od kartona,a ozlijeđeni su Roca, kojeg očekuje operacija meniska, i Brlečić.

- Slaven Belupo je godinama stabilan prvoligaš,dobra su ekipa s nekoliko kvalitetnih individualaca ali želim da budemo fokusirani puno više na sebe. Uvjeren sam da smo u stanju da možemo ponoviti igre s dvije posljednje utakmice. Siguran sam da će moji igrači dati svoj maksimum i imamo se pravo nadati dobrom rezultatu- naglasio je trener Varaždina Borimir Perković.

Momčad Slaven Belupa će tražiti treću pobjedu u nizu, nakon slavlja protiv Hajduka i Istre, ali je svjesna da ju čeka iznimno težak zadatak. Složili su se s tom konstatacijom i trener Ivica Sertić i veznjak David Puclin, koji je u posljednja dva kola postigao dva pogotka, na jučerašnjoj presici u koprivničkom prvologašu, a prenosi službeni portal Slaven Belupa.

Istaknuli su kako su svi u klubu izuzetno motivirani uoči današnje utakmice te kako ni u jednom trenutku nije došlo do opuštanja, dapače. Trener Sertić  neće moći računati na ozlijeđene Tomislava Božića i Miloša Radivojevića, a pod ‘znakom upitnika’ su i Vinko Međimorec te Marko Iharoš.

Utakmica između Slaven Belupa i Varaždina igrat će se s početkom u 19 sati, a blagajne i vrata stadiona otvorit će se dva sata ranije. Ulaznice za sve dijelove tribine prodavat će se po 30 kuna.