Monika Bosilj u Šibeniku pronašla novi igrački angažman Foto: Naši Tići & lovunasunce

Monika Bosilj u Šibeniku pronašla novi igrački angažman

| 21.2.2022. u 15:00h | Objavljeno u Sport

Od posljednjeg igračkog angažmana u Flippo Baskets BG 74 iz Göttingena, za varaždinsku košarkašicu Moniku Bosilj prošlo je nešto više od godine dana. Početkom 2021. godine uzela je drugu igračku pauzu, da bi odradila još jednu operaciju ligamenata lijevog koljena. Riječ je o ozljedi koja ju je zadesila na jesen 2019. godine, a nakon prve operacije koljeno se očito nije oporavilo kako je trebalo. Od tada je prošlo oko godinu dana, a nakon što je konačno prošla dug i mukotrpan proces rehabilitacije, stigao je i novi angažman u domaćem klubu, točnije Šibeniku.

- Oporavljala sam se od druge operacije srednjih križnih ligamenata i prvi, jesenski dio sezone, provela sam kao pomoćna trenerica u riječkom FSV-u, dok sam ovaj, drugi dio sezone odlučila otići do izbornika seniorske reprezentacije u Šibenik i odigrati ostatak sezone te se konačno vratiti na teren - rekla je Bosilj.

U Šibeniku do travnja

Suradnja sa Šibenikom trebala bi trajati do kraja sezone, tj. do početka travnja s obzirom na to da se Šibenik nalazi u teškoj situaciji i trenutno je među lošijim ekipama na tablici Premijer lige sa samo četiri pobjede i 11 poraza u prvenstvu, a glavni i u ovom trenutku jedini cilj je ostati u premijerligaškom društvu do kraja sezone za što će biti potrebno da izbjegnu posljednje 12. mjesto na tablici.

Više u novom broju Varaždinskih vijesti...

Označeno u