Nakon očekivane pobjede u srijedu u četvrtfinalu Kupa ŽNS-a Varaždin danas očekuje težak ispit u Dugopolju Foto: Dražen Novosel

Mogu li Varaždinci danas iznenaditi u Dugopolju?

| 7.10.2017. u 10:59h | Objavljeno u Sport

Nogometaše Varaždina danas u sklopu 10. kola Druge HNL očekuje nadmetanje u Dugopolju s istoimenim domaćinom, koje će početi u 15.30 sati. Dugopolje je do sada osvojilo 17 bodova, 4 više od momčadi Varaždina.

Za utakmicu u Dugopolju konkurirat će svi igrači Varaždina, osim ozlijeđenih Vuka i Sačera. U posljednja dva susreta Varaždin je osvojio dva boda, odigravši utakmice bez golova, kod kuće sa Šibenikom i u gostima kod Solina, dok su nogometaši Dugopolja u posljednjoj utakmici slavili u Šibeniku nad istoimenim domaćinom 2:1.

Utakmica u Dugopolju druga je u nizu od tri susreta momčadi Varaždina koje će odigrati u Dalmaciji, jer ih već u utorak u Splitu očekuje prvenstveni susretu u protiv druge momčadi Hajduka, pa se momčad trenera Marija Kovačevića nakon današnjeg nadmetanja neće vraćati u Varaždin.

 

Parovi 10. kola Druge HNL:
7.10. u 15.30 sati: Dugopolje - Varaždin, Novigrad - Šibenik s.d.d., Hrvatski Dragovoljac - GNK Dinamo II, Lučko - Sesvete, HNK Gorica - Kustošija, Solin - HNK Hajduk II.