Ekipi MNK „Novaki“ ovo je već četvrti naslov pobjednika Foto: Josip Vrbanec

MNK „Novaki“ pobjednici 7. zimske malonogometne lige općine Maruševec

M.P./J.V. | 31.1.2016. u 19:12h | Objavljeno u Sport

Pobjedom ekipe MNK „Novaki“ nad ekipom „MNK“ Kapla iz Gornjeg Ladanja s rezultatom 7:3 u finalu jučer je završena 7. zimska malonogometna liga općine Maruševec .

U utakmici za treće mjesto lanjski pobjednik, ekipa MNK „Koretinec“ bila je pak bolja od ekipe „Jorgovana“ iz Donjeg Ladanja s rezultatom 4:2.

Od petog mjesta na dalje plasirali su se MNK „Neptun“ iz Jurketinca, „Biljevec“, „Cerje“, „Gmajna“ iz Čalinca, „Brodarovec“, „Druškovec“, „Čalinec“, „Ladanje“, „Ločnjak“ iz Maruševca , „Novaki 1“ i „Enigma“ iz Gornjeg Ladanja.

U zimskoj zimskoj malonogometnoj ligi, koja se od 12. prosinca igrala u sportskoj dvorani OŠ „Gustav Krklec“ u Maruševcu, sudjelovalo je ukupno 15 ekipa od čega su dvije ekipe bile iz općine Vinica. Utakmice su se igrale dva puta po 25 minuta s četiri igrača u terenu i golmanom. Organizator lige je Društvo za sport i rekreaciju Maruševec koji je za najbolje ekipe osigurao pehare.

Inače, ekipi MNK „Novaki“ ovo je već četvrti naslov pobjednika 7. zimske malonogometne lige općine Maruševec. Naslov su dosad osvojili 2010., 2012. te 2014. godine. Osim njih, ligu su dosad osvojili i MNK „Duki“ iz Druškovca 2011. godine, MNK „Novaki 1“ 2013. godine i MNK „Koretinec“ 2015. godine.