Lorena Lovrić i Janja Čanjevac (s lijeva)

MNK Fotex Junajted osnovao žensku ekipu i doveo dva velika pojačanja

| 12.4.2020. u 09:00h | Objavljeno u Sport

Varaždinski mali nogometni klub Fotex Junajted krenuo je s realizacijom projekta o kojem su već dulje vrijeme razmišljali - ustrojavnjem ženske ekipe!

- Naš bazen uvijek je bio prepun nogometnih talenata te će biti zadovoljstvo selektirati i trenirati naše cure. Imamo na našem području i "velikonogometne" prvoligaše gdje je većina tih djevojaka u pogonu, a ionako kroz zimu kad je futsal sezona igraju u dvoranama, pa će se samo "prešaltati" - kažu iz Uprave kluba.

Plan kluba ke koristit igračice iz varaždinskog bazena, kao i one iz susjednog međimurskog gdje je za skauting zadužen fizioterauoet kluba Saša Lesjak. Prve dvije cure koje su se pridružile klubu su Janja Čanjevac i Lorena Lovrić.

- Prije svega zahvaljujem Vam se na pozivu,a zatim drago mi je da muški klub uz sebe želi imati i ženski Futsal tim. Moja očekivanja su da kroz rad i trud,pa samu motivaciju cura zauzmemo mjesto na tronu, no za to treba vremena,iz dana u dan. Hvala Vam još jednom i vidimo se na parketu - rekla je Čanjevac, koja trenutno igra za ŽNK Split, aktualnog prvaka Hrvatske. 

- Jako sam sretna što će napokon i naš kraj imati žensku futsal ekipu. Mislim da se može napraviti jako solidna ekipa koja će zasigurno ostvarivati dobre rezultate - izjavila je Lovrić.