Za prva mjesta su se borile 30 muških i četiri ženskih ekipa Foto: Lumini

MMS i Zagorke pobjednici trećeg izdanja Lumini hakla

| 5.7.2016. u 16:40h | Objavljeno u Sport

U Lumini shopping centru održan je tradicionalni, već treći po redu Lumini hakl tri na tri u nogometnom kavezu. Na turniru je bilo prijavljeno čak 30 muških i četiri ženske ekipe koje su tijekom cijelog dana sve do ranih večernjih sati.

Zasluženu pobjedu u muškoj kategoriji odnijela je ekipa MMS-a koje je Adidas nagradio nogometnim dresovima, dok je drugoplasirani 4-M dobio poklon bonove Sport Visiona, a treće plasirani Striček Martin i djeca dobili su nagradu Medonja Bowling&Puba (majice, kape, besplatno piće, pizzu, kuglanje).

Za pobjedu u ženskoj kategoriji borile su se četiri ekipe. Prvo mjesto su osvojile Zagorke, druge su bile Nolajferi, a treće su bile Štefulj MC. Ženske ekipe su također nagrađene poklon bonovima Deichmanna i Algoritma MK, te majicama, kapama, pićem, pizzama i kuglanjem u Medonja Bowling&Pubu.

Nagrađivali su se i najbolji strijelci. Čak 20 pogodaka na turniru je zabio Nikola Sokser, dok je među ženskim ekipama najbolja bila Martina Krog sa 8 postignutih pogodaka. Najbolji strijelci nagrađeni su tabletom Prestigio iz trgovine Technomarket.