Ačen Remar je na Kupu u Mađarskoj osvojio prvo mjesto Foto: vsk

Mlinarić i Remar u Mađarskoj ispunili norme za EP u disciplini Field

| 22.5.2017. u 11:31h | Objavljeno u Sport

Članovi Varaždinskog streličarskog kluba odradili su čak tri turnira. Amanda Mlinarić i Alen Remar sudjelovali su na dvodnevnom Alpe-Adria Field kupu u Mađarskoj. Zaputili su se po potvrdu normi za nadolazeće EP u Fieldu koje če se ove godine održati u slovenskim Mokricama.

Zadatak su ispunili u potpunosti, zadane norme su prebačene i sada slijedi samo brušenje forme za EP, gdje će nastupiti u sastavu juniorske reprezentacije. Na ovom field Kupu u Mađarskoj, Alen Remar je nakon pojedinačnih borbi zauzeo 1. mjesto, dok je Amanda Mlinarić donijela u Varaždin brončanu medalju, pri čemu su oboje nastupili u seniorskoj konkurenciji.

Dio ekipe VSK-a sudjelovao je na turniru u Varaždinu, koji se održavao na stadionu „Sloboda“. Nastupili su Matko Dupor u diviziji kadeta olimpijskog luka i Tomislav Jaranović u diviziji seniora složenog luka, pri čemu je Dupor nakon pojedinačnih borbi završio kao trećeplasiran, a Jaranović je bio drugi.

Još jedan član VSK-a, Goran Matković, nastupio je na hrvatskom 3D kupu u Prezidu, u diviziji seniora instinktivnog luka.