Mladi hrvači Vindije koji su nastupili na Arena Openu u Puli

Mladi hrvači Vindije uspješno nastupili na turnirima u Puli i Bistri

| 2.6.2019. u 21:43h | Objavljeno u Sport

Na Arena open turniru u Puli za mlađe i starije dječake i djevojčice te kadetkinje i kadete, a koji je okupio 240 hrvača iz Slovenije, Grčke, Srbije Crne Gore Italije Češke, Makedonije i Hrvatske nastupilo je i sedam članova varaždinske Vindije. Chris Benček je u kategoriji do 44 kilograma kod mlađih dječaka bio srebrni, a do 49 kilograma Fran Kipa je bez plasmana.

Kod starijih dječaka do 61 kilogram Leon Petrić bio je bez plasmana, a kod kadeta Ivan Sambolec je do 92 kilograma bio brončani. Do 80 kilograma Ivica Florjanić izgubio borbu za treće mjesto. a u istoj kategoriji nastupio je i Ivan Bedeković, koji je ostao bez plasmana. Luka Fajfarić je do 60 kilograma izgubio borbu za treće mjesto.Hrvači Vindije na ovom su natrjecanju nastupili pod vodstvom svog trenera Andrije Barića.

Na međunarodnom turnori u Bistri u konkurenciji 60 hrvača nastupili su mlađi dječaci Vindije pod vodstvom Ivana Bešenića.Treća su mjesta osvajali Andrija Gužvinec u kategoriji do 59 kilograma te David Panić i Noa Toplak u kategoriji do 65 kilograma.