Miroslav Rašić: Pobjedom protiv Bukovčana bili bi korak bliže naslovu

| 17.1.2022. u 15:02h | Objavljeno u Sport

Ove sezone u Trećoj ŽNL Ludbreg je zbog pandemije i straha od mogućeg prekida prvenstva odlučeno da će se odigrati samo 18 kola, a u dosadašnjih devet jesenskih kola prvo mjesto na tablici drži Poljoprivrednik iz Kapele Podravske iz općine Veliki Bukovec. Do jesenske titule, koja ih stavlja u ulogu glavnog favorita za osvajanje naslova prvaka ove sezone, došli su ostvarivši osam pobjeda i samo jedan poraz.

- S obzirom na to da nam to prvo mjesto izmiče nekoliko godina i završavamo kao drugi ili treći na tablici, nadali smo se boljem plasmanu i ove sezone cilj nam je bio da osvojimo prvo mjesto i izborimo se za viši rang. Složili smo dobru ekipu. Imamo dobrog trenera koji sve to vodi kako treba i kao rezultat došlo nam je prvo mjesto na tablici. Nadamo se da će tablica tako izgledati i na kraju sezone. Nije nas iznenadilo, a spremamo se da konačno napravimo iskorak jer naš klub nikada nije igrao Drugu županijsku ligu - objasnio je tajnik Poljoprivrednika Miroslav Rašić.

Povijesna pobjeda

Odmah na startu prvenstva upisali su vjerojatno najveću pobjedu u povijesti kluba u službenim utakmicama, svladavši Podgoru s 19:2. Iako ne treba umanjiti tako visoku pobjedu, Podgora je taj susret odigrala sa samo 10 igrača na terenu.

Više u novom broju Varaždinskih vijesti...