Miroslav Pomper već je bio trener momčadi Plitvice iz Gojanca i dobro poznaje sadašnji igrački kadar u klubu Foto: Dražen Novosel

Miroslav Pomper ponovno trener momčadi Plitvice iz Gojanca

| 3.10.2017. u 17:52h | Objavljeno u Sport
Ljekarne VŽŽ

Miroslav Pomper novi je trener Plitvice iz Gojanca. Odluka je to uprave kluba, koja je postavila Pompera za trenera nakon što je dosadašnji trener Đuro Kolonić, nakon nedjeljne pobjede nad Zalengajom od 7:4, napustio klubu četvrtoligaša iz Gojanca zbog poslovnih obaveza.

Kolonić je bio trener momčadi Plitvice od kraja ožujka prošle godine, naslijedivši, uoči 20. kola lanjske sezone i utakmice sa Zelengajem u Kućanu Donjem, na toj poziciji dotadašnjeg trenera Maria Ružića, nekadašnjeg trenera trećeligaša Varaždina.

Trener Ružić preuzeo je momčad u zimskoj stanci lanjske sezone na 13. mjestu, od dotadašnjeg trenera Miroslava Pompera, koji se sada ponovno vratio na mjesto trenera u Plitvici i dobro poznaje igrački kadar s kojim će raditi u nastavku ovog prvenstva.

Pomper će na klupi Plitvice debitirati već u nedjelju,8. listopada, kada će u sklopu 8. kola Četvrte lige Gojančani biti gosti Bednje u Beletincu