Miljenko Mumlek Foto: Dražen Novosel

Miljenko Mumlek nakon godine i pol izbivanja ponovno trener NK Varaždina

| 4.7.2018. u 18:23h | Objavljeno u Sport

Ono što se tjednima nagađalao, danas je dobilo i službenu potvrdu. Miljenko Mumlek, trenutačno trener pionira NK Varaždina, novi je trener seniora NK Varaždina koji je jednom već sjedio na klupi varaždinskog drugoligaša, a sutra će biti i službeno predstavljen na novinarskoj konferenciji u prostorijama stadiona Vartkesa.

Mumlek je prvi puta preuzeo prvu momčad Varaždina u siječnju 2017., tijekom zimske stanke, uoči proljetnog dijela prvenstva u Trećoj HNL Istok, u sezoni 2016./2017, od Miljenka Telebara. S igračima je odradio pripreme za drugi dio prvenstva i vodio je momčad Varaždina sve do 4. svibnja 2017., kada je nakon poraza u Vukovaru od domaćeg Vukovara 1991, u susretu 25. kola Treće HNL Istok, odlučio podnijeti ostavku.

Mumlek će preuzeti klub nakon uspješne sezone trenera Marija Kovačevića u Drugoj HNL, gdje je Varaždin zauzeo drugo mjesto i zapeo na posljednjoj prepreci u susretu kvalifikacija protiv Istre 1961, a zadaća i u sljedećem prvenstvu će bit pokušati izboriti plasman u Prvu HNL.