Zlatko Kanešić novi je trener momčadi Novog Marofa Foto: Dražen Novosel

Milan Miketek više nije trener Novog Marofa, naslijedio ga Zlatko Kanešić

| 21.3.2017. u 08:59h | Objavljeno u Sport

Milan Miketek više nije trener seniorske momčadi Nogometnog kluba Novi Marof, jednoglasna je odluka Upravnog odbora kluba. Ova odluka posljedica je negativnih događaja, loših rezultata kluba u posljednje vrijeme,  a kulminirala je visokim nedjeljnim porazom od 5:0 u Jalžabetu. Za novoga trenera seniora Uprava kluba imenovala je Zlatka Kanešića, koji je već u nekoliko navrata vodio novomarofski klub.

Njegov zadatak bit će prije svega konsolidiranje momčadi, kako bi se osigurala mirna završnica prvenstva i da se ne bi doveli u situaciju spašavanja od ispadanja iz Međužupanijske nogometne lige Čakovec- Varaždin. Zadatak Kanešića, bit će i priprema ekipe za polufinale Kupa ŽNS-a. koje će se igrati u svibnju protiv Nedeljanca.

- U godini kada klub obilježava  90 godina rada i postojanja svi se u klubu trebaju podrediti tom zadatku, pa tako i ovu odluku Uprave kluba treba gledati u tom kontekstu.Milan Miketek i dalje ostaje trener u Novomu Marofu i radit će s mlađim kategorijama u  Školi nogometa Gool - ističe se iz klupske uprave.