Goran Hlevnjak, Jurica Vidaček, Alen Milak, Romano Puček i Marijan Tači na novinarskoj konferenciji GRK Varaždina 1930 Foto: Dražen Novosel

Milak: Tri smo boda od Lige za prvaka i pokušat ćemo iskoristiti priliku

| 21.12.2018. u 12:14h | Objavljeno u Sport

- Završili smo prvi dio sezone na 10. bodova a u posljednja dva kola napravili smo dobre rezultate, svladali kod kuće riječki Zamet i u gostima smo pobijedili Poreč, koji je, po mom mišljenju, najbolja ekipa u Premijer ligi. Tri smo boda udaljeni od Lige za prvaka, a ostalo je još šest kola i u igri je 12 bodova. Igrači su nas počeli uvjeravati da ćemo ostvariti plasman u Ligu za prvaka, iako je nama ove sezone jedini cilj prebroditi sezonu bez glavobolja oko ostanka u ligi i završiti sezonu kao Premijer ligaš, što čemu uspjeti, ali nećemo odbaciti priliku da uđemo u Ligu za prvaka, pa da u drugom dijelu sezone odigramo utakmice s PPD Zagrebom i Nexeom bez opterećenja, a što će puno značiti za afirmaciju i iskustvo naših mladih igrača - naglasio je dopredsjednik i sportski direktor GRK Varaždina 1930 Alen Milak na današnjem susretu s novinarima, na kojoj je bilo riječi o prvom dijelu sezone i planovima u nastavku.

Momčad je deficitarna na poziciji pivota, kojeg će uprava kluba pokušati dovesti.
- S kvalitetnim pivotom GRK Varaždin 1930 je favorit protiv svih momčadi - naglasio je Milak. Pripreme momčadi počet će 3. siječnja, prvenstvo se nastavlja 2. veljače kada će Dabrovi ugostiti momčad Umaga.