Kerim Memija (desno) očekuje pobjedu u večerašnjem susjedskom derbiju Foto: Krešimir Đurić

Memija uoči Slaven Belupa : Danas očekujemo osvajanje sva tri boda

| 23.10.2020. u 09:41h | Objavljeno u Sport
Ljekarne VŽŽ

U sklopu 9. kola HT Prve hrvatske nogometne lige momčad Varaždina će danas u 18 sati na Gradskom stadionu ugostiti koprivnički Slaven Belupo. Bit će to susjedski derbi dviju momčadi koje su u dosadašnjem dijelu prvenstva skupile po 7 bodova, pri čemu Varaždinci u taj susret ulaze sa četiri uzastopna poraza, dok je Slaven Belupo u prošlom kolu na svom terenu pobijedio Istru 1961 s 5:1.

- Za očekivati je tešku utakmicu, Slaven Belupo dolazi nakon velike pobjede, ali neće im biti tako lako protiv nas kao što im je bilo u posljednjem susretu. Igramo dobro, posljednjih par utakmica smo pokazali da se možemo nositi protiv najboljih i večeras očekujemo osvajanje tri boda - rekao je u najavi današnjeg susreta desni bočni igrač Varaždina Kerim Memija.

Zbog tri žuta kartona u momčadi Varaždina neće biti kapetana Marka Stolnika, a zbog ozljeda će izostati Posavec, Novoselec i Guera Djou. Na varaždinskom Gradskom stadionu će moći biti najviše tri tisuće gledatelja. Ticket point bit će otvoren danas od 12 sati, a cijena ulaznice je 50 kuna za tribinu Sredina i 30 kuna za lijevo i desno na Zapadnoj tribini.

Inače, susret u Varaždinu jedna je od dvije utakmice koje će se odigrati u ovom kolu, s obzirom na to da su svi ostali susreti odgođeni.