Marin Čilić i Davis Cup reprezentacija u travnju igraju u Varaždinu?

M.P./Varaždinske vijesti | 16.2.2018. u 13:41h | Objavljeno u Sport

Hoće li se hrvatska Davis Cup reprezentacija u travnju u varaždinskoj Areni protiv reprezenacije Kazahstana boriti za ulazak u polufinale Davis Cupa?

To je, naime, prilikom današnjeg kolegija dao naslutiti varaždinski gradonačelnik Ivan Čehok. No, iako se još čeka sigurna potvrda, Čehok ističe da je već dogovoreno da će cijena za tri dana biti 150 kuna.

- Ovih je dana objavljena informacija kako je tijekom nedavno završenog Europskog rukometnog prvenstva u Varaždinu ostvaren turistički promet od više od 40 milijuna kuna, a neizravni efekti promidžbe Grada su nemjerljivi iako su neki tvrdili drugačije. Ne volim kada netko prije nego se nešto održi, zna da se to nama ne isplati - prokomentirao je Čehok.

Dodao je kako je privatni partner koji je gradio Arenu dao donaciju za rukometno prvenstvo, a dat će i donaciju od 75.000 kuna za Davis Cup.

- Građani po bi po cijeni od 150 kuna tri dana gledali Marina Čilića koji je trenutno u vrhu najboljih tenisača. Usto, želja nam je da Varaždin iduće godine bude domaćin europskog Atletskog prvenstva. Uredit ćemo atletsku stazu, a na jesen bi komisija došla pogledati teren. Odluka o domaćinu znat će se iduće godine - kazao je Čehok.

Označeno u