Trener GNK Dinamo Zoran Mamić Foto: arhiva Varaždinskih vijesti

Mamić: Utakmica s Varaždinom nam je važnija i od Tottenhama

| 14.3.2021. u 10:29h | Objavljeno u Sport

Na Gradskom stadionu u Varaždinu danas će se od 15 sati igrati utakmica 25. kola HT Prve hrvatske nogometne lige između Varaždina i Dinama. Uoči susreta trener Dinama Zoran Mamić je naglasio:

- Utakmica s Varaždinom nam je od najveće moguće važnosti. Važnija i od Tottenhama jer je HNL platforma koja nam omogućuje utakmice protiv Tottenhama i zato moramo biti pravi. Varaždin je stvarao puno nereda Hajduku, Rijeci i Osijeku -  rekao je Dinamov trener, a prenosi portal index.hr.

- Imaju razigranu ekipu i ne igraju primarno defenzivni nogomet. Jako su dobri u tranziciji, imaju dobre pojedince i mogu biti opasni. Ako nisi angažiran jednako kao Varaždin, možeš imati problema - rekao je Mamić a objavio je portal index.hr.

Trener Varaždina Zoran Kastel očekuje otvorenu utakmicu.

- Dinamo dolazi poslije europskog susreta s Tottenhamom,a mi smo skoncentrirani na borbu za ostanak. Koliko su njima važni bodovi, toliko su i nama, tako da moramo probati svaku utakmicu ići na pobjedu, pa tako i ovu. Dinamo je najkvalitetnija ekipa u HNL i ima najširi kadar. oni će sigurno osvježiti ekipu s par novih igrača, a na nama je da isprovociramo možda neuigranost i ne toliki broj utakmica igrača koji će nastupiti u Varaždinu Još je 12 kola do kraja prvenstva, situacija u borbi za ostanak se jako zakomplicirala i moramo ići otvorenog garda te pokušati osvajati bodove. Nešto će se pitati i nas na tom susretu i ako budemo pravi možemo se nadati bodovima - naglasio je Kastel.

Zbog po tri žuta kartona u momčadi Varaždina neće biti Pellumbija i Benka, zbog crvenog kartona izostat će Guera Djou, a zbog ozljeda su izvan kombinacija za momčad Horkaš i Đurasek.