Maksimalan učinak za parove SPK Varaždin u Sisku

| 29.10.2016. u 10:26h | Objavljeno u Sport

U Sisku je održan VII. memorijalni turnir "Domagoj Nedug", međunarodni bodovni turnir u sportskom plesu u odličnoj organiziaciji ŠPK „Top Step“ Sisak i Hrvatskog sportskog plesnog saveza. Na turniru su u konkurenciji 82 para nastupila i dva sportsko-plesna para iz SPK Varaždin, koji su ostvarili maksimalan učinak, po dvije pobjede u najjačim kategorijama Starije Mladeži i Odraslih.

U kategoriji Starija Mladež (16 do 18 g. starosti)  najvišeg kvalitativnog razreda B, sportsko- plesni par Tihana Vusić i Jurica Kavran, bili su najbolji i briljirali u obje discipline, standardnih (ST) i latinsko-američkih plesova (LA), te zasluženo osvojili oba naslova i zlatne medalje, kao i brojne poklone organizatora.

U kategoriji Odrasli, u kvalitativnom razredu B, nastupili su Anja Topolovec i Vedran Sraga, te također bili uvjerljivo najbolji u standardnim plesovima (ST) i latinsko-američkim plesovima (LA) i zasluženo osvojili oba naslova i zlatne medalje, te vrijedne poklone organizatora.

S osvojenim bodovima na ovom turniru, Anja i Vedran ušli su u kvalitativni razred A u standardnim plesovima, dok im u LA plesovima za to nedostaje još samo nekoliko bodova.

Ova ostvarenja samo su nastavak nekoliko vrhunskih nastupa i rezultata za ova dva para na domaćim bodovnim i na međunarodnim wdsf turnirima u zadnje vrijeme, te nova potvrda odličnog rada u Sportskom- plesnom klubu „Varaždin“.