Luka Šiprak: U srijedu protiv Bjelovara želimo nastaviti pozitivan niz

V.V. | 24.4.2018. u 16:36h | Objavljeno u Sport

Igrači Varteksa ove srijede, 25. travnja, na Slobodi dočekuju momčad Bjelovara u sklopu 23. kola 3. HNL Istok, a tim povodom popričali smo s Lukom Šiprakom, rođenim Bjelovarcem i nekadašnjim igračem Bjelovara, a danas igračem Bumbara.

Na početku razgovora zamolili smo ga da usporedi momčad Bjelovara iz sezone 2016./2017. te jesenas kada je branio njihove boje i ovu danas.

- Osim mene, NK Bjelovar na polusezoni napustila su još dva standardna igrača. Međutim, pojavili su se mladi dečki koji su željni igre i dokazivanja - rekao nam je na početku razgovora.

Kako kaže, veseli se utakmici s Bjelovarom jer će u njoj odmjeriti snage sa svojim nekadašnjim kolegama i prijateljima iz djetinjstva, ali i da ritam utakmica nije nimalo lak. U subotu su odigrali tešku utakmicu s Koprivnicom, a samo četiri dana kasnije očekuje ih susret s Bjelovarom.

- U zadnja dva i naredna dva tjedna imamo profesionalni ritam. Dajemo sve od sebe kako bismo postigli što bolji rezultat. Trener Orehovec je prije svega sjajan čovjek, a u ovom kratkom periodu otkako smo zajedno, već smo uspjeli i uhvatiti neke njegove taktičke zamisli - otkrio nam je Šiprak.

Za kraj razgovora, upitali smo ga kakvu utakmicu očekuje protiv svojih sportskih prijatelja, a i sam je svjestan da je pred Bumbarima još jedan težak susret u kojem će tražiti nove bodove i bijeg sa začelja lige.

- Očekujem jednu napetu utakmicu, ali vjerujem i siguran sam kako će bodovi ostati u Varaždinu te da nastavljamo odličan pozitivan niz - zaključio je Luka Šiprak.

Utakmica Varteksa i Bjelovara igra se ove srijede, 25. travnja, s početkom u 17 sati na SRC Sloboda, a iz kluba pozivaju što veći broj navijača i simpatizera da im se pridruže na tribini i uz pjesmu vode Bumbare do novih bodova u 3. HNL Istok.

Označeno u