Trener Varaždina Luka Bonačić Foto: Krešimir Đurić

Luka Bonačić: "Postoji potencijal u momčadi, ali trebat će dopuniti kadar"

| 21.10.2019. u 16:00h | Objavljeno u Sport

Nema sumnje da novi trener Varaždina Luka Bonačić lakše diše nakon što je u subotu, golom Leona Benka u 87. minuti, njegova momčad pobijedila Istru 1961 i tako osvojila velika tri boda.

- S rezultatskim pritiskom suočen sam posljednjih dvadeset godina i na to sam spreman i teško da me pritisak može onemogućiti da bih dao ono što bih trebao. Prije svega čestitao bih igračima, koji su u subotu odradili veliki posao jer u utakmici, koja nije bila lijepa za gledanje, koja je mirisala na nulu, pobijedili smo suparnika koji je jak u tranziciji i ima brzu kontru. Zahtjevan suparnik, imaju glavu i rep, a najvažnija su tri boda koja smo osvojili. Imali smo sreću da je Istra 1961 bila bezidejna, bezopasna u završnici, a što smo možda i mi doprinijeli našom zadnjom linijom, koja je dobro odradila posao - govorio je Bonačić.

Prije prvenstvene utakmice s Istrom 1961 Bonačić je sjedio na klupi Varaždina u prijateljskom ogledu s Hrvatskim Dragovoljcem (0:0), no tada nije imao na raspolaganju sve igrače, ali je, kao i na subotnjem susretu, imao prilike upoznati se s mogućnostima kadra kojim raspolaže.

Opširniji razgovor s novim trenerom Varaždina čitajte u tiskanom izdanju Varaždinskih vijesti....