Ljubešćani napunili dvoranu, donirali Udrugu Sunce i golovima Horvatića pobijedili Legende Vatrenih Foto: Dražen Novosel

Ljubešćani napunili dvoranu, donirali Udrugu Sunce i golovima Horvatića pobijedili Legende Vatrenih

| 20.11.2019. u 19:47h | Objavljeno u Sport

Brojni su Ljubešćani došli večeras u športsku dvoranu Osnovne škole u Ljubešćici pogledati humanitarni malonogometni susret između MNK Ljubešćica i prijatelja te Legendi Vatrenih te donirati sredstva koja će se upotrijebiti za rad Udruge Sunce za djecu s teškoćama u razvoju i osobe s invaliditetom.

Humanitarna je utakmica odigrana u organizaciji Općine Ljubešćica i Grada Novog Marofa. Za Legende vatrenih nastupili su Ivica Olić, Ognjen Vukojević, Dario Šimić, Igor Bišćan, Mario Carević, Srgej Jakirević a s klupe ih je savjetovao aktualni hrvatski izbornik Zlatko Dalić.

Za ekipu MNK Ljubešćica i prijatelji zaigrao je i aktualni načelnik Općine Nenad Horvatić,a s klupe su ih savjetovali igrač Dinama i U-21 reprezentacije Hrvatske Luka Ivanušec i novomarofski gradonačelnik Siniša Jenkač.

Igralo se dva puta po 20 minuta, a u regularnom dijelu završilo je 1:1, pri čemu su strijelci golova, postignutih u prvom poluvremenu, bili Nenad Horvatić i Ognjen Vukojević. Pobjednik je odlučen izvođenjem šesteraca, a slavili su domaćini pri čemu je odlučujući gol postigao Nenad Horvatić.

 U poluvremenu utakmice Jan Kerekeš izveo je prigodan skeč.