Libertas opet pokleknuo pred Tanom, Sunom i Redjepom

vv / brzi mediji | 16.2.2020. u 08:02h | Objavljeno u Sport

Sjajnim ekipnim sportskim rezultatima varaždinskih rukometašica i nogometaša ove subote svakako treba pridodati i vrlo važnu pobjedu varaždinskih stolnotenisača ekipe STARR u derbiju 3. kola protiv vječitog rivala, dubrovačkog STK Libertas Marinkolora.

U trosatnom trileru, koji se odvijao u dvorani Gospino Polje prepunoj domaćih navijača i uz konstantnu rezultatsku neizvjesnost, STK Starr je na gostovanju ponovo došao do važne pobjede i novih bodova koji ih učvršćuju na prvom mjestu Hrvatske stolnoteniske HEP Superlige.

Dvorana_Gospino_Polje.jpg

U prvome meču domaći je Tomislav Japec s 3:1 slavio protiv Tana Ruiwua i prvo vodstvo domaćina od 1:0. Rezultat je poravnao tajlandski Varaždinac Sun Chia Hung glatko dobivši zagrebačkog Dubrovčana Dadu Šurbeka s 3:0. U trećem je susretu Miho Simović rezultatom 3:1 svladao Ronalda Redjepa za novo vodstvo Pitura. Sun potom u četvrtom meču s 3:1 dobiva Japeca za novu neizvjesnost od 2:2. U petom meču Tan gubi prvi set od Šurbeka s 13:11, nakon čega ovaj, rođenjem Kinez a domovnicom Hrvat, Šurbeka tuče s 2:11, 6:11 i 10:12 za konačnu pobjedu aktualnih državnih prvaka STK Starr.

Varaždincima nakon dubrovačkog gostovanja u HEP Superligi preostaje još susret protiv Slavonskog Broda za tjedan dana u varaždinskoj Areni, nakon čega kreću temeljite i vrlo opsežne pripreme za domaćinstvo U-21 Europskog stolonoteniskog prvenstva,  kojem je STK Starr organizator a Varaždin domaćin od 4. do 8. ožujka.

Dubrovnik.jpg