Lara Perić: Uvijek sam gledala Štrleka i pokušavala kopirati njegov stil igre i šuteve Foto: Martin Novosel

Lara Perić: Uvijek sam gledala Štrleka i pokušavala kopirati njegov stil igre i šuteve

| 7.2.2022. u 15:21h | Objavljeno u Sport

U očekivanom porazu Koke od Podravke Vegete 32:28 u susretu 13. kola Prve HRL za žene, koji je odigran prošle srijede, rezultat utakmice je pao u drugi plan, jer se u prvi plan prometnula priča o najboljoj strijelkinji susreta. Iako je Podravka imala pregršt kandidata koji su se na susretu mogli istaknuti i postići podosta golova, na kraju ih je sve pretekla igračica Koke Lara Perić koja je Podravci čak 10 golova i to je napravila tek sa 17 godina na leđima.

- Nismo bili u punom sastavu, puno cura je falilo i ostali smo na 10 igračica. Nismo imali puno izmjena i očekivali smo puno veći poraz, ali s našom borbom i željom, voljni moment je bio na vrhuncu jer smo došli do minimalne razlike i izgubili smo sa samo četiri gola razlike. Čestitam Podravci i svojim curama na borbenosti i dobroj igri. Nisam ovo očekivala. Zadovoljna sam svojom igrom, okrenula mi se sreća u susretu, ali svi ti golovi ne bi bili mogući bez mojih suigračica - rekla je Perić nakon susreta s Podravkom.

Iz Koke u Podravku

Lara Parić je u redove Koke stigla ove sezone, a upravo je stigla iz redova Podravke gdje je igrala od 2017. godine kada je u sastav Koprivnice stigla iz redova Koke.

Pročitajte više u Varaždinskim vijestima...