Krunoslav Bistrović novi/stari predsjednik četvrtoligaša iz Nedeljanca Foto: Martin Novosel

Krunoslavu Bistroviću četvrti mandat predsjednika NK Nedeljanec

| 6.6.2020. u 18:24h | Objavljeno u Sport

Krunoslav Bistrović (44) jednoglasno je ponovno izabran za predsjednika Nogometnog kluba Nedeljanec, na redovnoj skupštini koja je održana u prostorijama kluba. Uz članove skupštine nazočan je bio i načelnik Općine Vidovec Bruno Hranić.

Skupština se trebala održati u ožujku ali je odgođena zbog pandemije. Bila je to 41. Skupština kluba (27 redovnih, 12 izbornih i 2 izvanredne) od 1982. godine, kada je klub osnovan 17. srpnja sklopu Sportskog društva Nedeljanec Prekno.

Bistrović je bio jedini kandidat za predsjednika, a bit ću mu to četvrti mandat na toj funkciji. Za dopredsjednike kluba izabrani su Marko Hladika i Vid Blažeković, tajnik je Tomislav Osredek, a rizničar Zdravko Rožić. Izabran je 21 član Izvršnog odbora, tročlani Nadzorni odbor kojem je na čelu Ivan Kuščar, te tročlani Sud časti kojem je predsjednik Dragutin Gredelj.

- Cilj nam je poboljšati rad s mladima u Nogometnom centru Vidovec, zadržati seniorsku ekipu na okupu i sačuvati status četvrtoligaša te izgraditi pomoćni teren s umjetnom travom - naglasio je Bistrović.