Kovačević: Zadovoljan sam osvojenim bodom,mislim da je neriješeno zaslužen rezultat Foto: screenshot MAXSPORT 1

Kovačević: Zadovoljan sam osvojenim bodom,mislim da je neriješeno zaslužen rezultat

| 18.1.2023. u 18:13h | Objavljeno u Sport

- Zadovoljan sam osvojenim bodom. Teško je bilo očekivati neku igru nakon zimskih priprema, a zbog snijega posljednja dva dana nismo mogli trenirati kako smo htjeli - rekao je uvodno trener momčadi Varaždina Mario Kovačević, nakon današnjeg odgođenog susreta 17. kola SuperSport HNL, u kojem je varaždinski prvoligaš osvojio bod odigravši u Velikoj Gorici s domaćom Goricom 0:0.

U 90. minuti vratar Varaždina Božidar Radošević obranio je kazneni udarac Suku. Udarcu s bijele točke prethodio je prekršaj Stolnika nad Jurićem.

- Gorica je u prvom poluvremenu bila opasnija, imali smo posjed lopte i pokušavali smo igrati koliko se to moglo na ovom terenu,ali Gorica je bila jako opasna u prvom poluvremenu. Drugo poluvrijeme smo dobro kontrolirali, došli smo u par situacija, ali na žalost nismo bili opasni koliko smo htjeli u fazi napada. Dogodila nam se kontra u posljednjoj minuti i jedanaesterac za domaćina. Naš golman, koji je dobro branio cijelu utakmicu,lijepo je reagirao kod penala i obranio ga. Moglo je negativno završiti po nas, a nakon obranjenog jedanaesterca mislim da je neriješeno zaslužen rezultat. Čestitke objema ekipama - rekao je Kovačević.

Kakva je težina ozljede Karla Perića bit će poznato nakon što obavi snimanje u bolnici. Perić, koji je u 71. minuti ušao u igru u 78. minuti je, nakon duela za loptu s Vojtkom, ostao ležati na travi, a s terena je iznesen na nosilima.

U 18. kolu Varaždin će u nedjelju na svom stadionu od 17 sati i 10 minuta ugostiti Lokomotivu.