Kovačević: Vjerujem da ćemo nakon ove utakmice u Osijeku izaći iz krize

| 26.2.2023. u 09:03h | Objavljeno u Sport
Ljekarne VŽŽ

U sklopu 23. kola SuperSport HNL momčad Varaždina gostovat će danas na Gradskom vrtu, gdje će od 17 sati i 30 minuta igrati protiv Osijeka.

Varaždin na ovo gostovanje odlazi nakon tri uzastopna poraza, a ni rezultati Osijeka nisu sukladni njihovim očekivanjima.

U konkurenciji za sastav, nakon šestomjesečnog izbivanja zbog loma noge, upravo na stadionu u Gradskom vrtu 14. kolovoza prošle godine,bit će kapetan Igor Postonjski, poslije utakmice neigranja zbog tri žuta kartona među kandidate za nastup vraća se Jelenić, a trener Mario Kovačević imat će na raspolaganju i Domagoja Drožđeka.

Izostat će Elezi, koji ima još jednu utakmicu kazne zbog crvenog kartona na susretu s Hajdukom.

- Nije idealna situacija za nas jer nakon tri poraza u nizu odlazimo u goste Osijeku, ali ono što stalno govorim ne želim uopće gledati iza sebe. Radimo, na treninzima pokušavamo ispraviti propuste, igrači žele, ali na žalost radimo previše grešaka i na kraju rezultat odlazi u korist suparnika. Vjerujem da ćemo biti bolji u prvoj sljedećoj utakmici,kod Osijeka, kojemu je puno igrača otišlo, ali svi koji su ostali su kvalitetni igrači i znamo da nas očekuje teška utakmica. Pripremamo se da budemo dobri, da ne griješimo i dat ćemo sve od sebe da dođemo do pozitivnog rezultata. Vjerujem da ćemo nakon ove utakmice u Osijeku izaći iz krize - rekao je trener Varaždina Mario Kovačević.