Kovačević: Sve ćemo učiniti da pobijedimo i da lagano izađemo iz ove krize Foto: Dražen Novosel

Kovačević: Sve ćemo učiniti da pobijedimo i da lagano izađemo iz ove krize

| 29.11.2023. u 10:43h | Objavljeno u Sport

U sklopu 17. kola SuperSport HNL momčad Varaždina će u petak u 17 sati gostovati u Puli, gdje će igrati protiv domaće Istre 1961.

- Možemo bolje nego što su to bili naši posljednji rezultati i s tom mišlju putujemo sutra u Pulu. Za nas jako bitna utakmica, sa suparnikom koji je u našem rangu, trenutačno tri boda iza nas. Želja nam je da odigramo dobru utakmicu i sve ćemo učiniti da pobijedimo i lagano izađemo iz ove krize - rekao je trener momčadi Varaždina Mario Kovačević.

Brodić i Vukušić neće biti spremni za susret u Puli, ali se u kadar vraća Marina, nakon odrađene kazne zbog tri žuta kartona.

- Nekić i Kolarić su počeli lagano trenirati, ali ni na njih još ne možemo računati, a nadam se da nitko neće izostati zbog bolesti. Izabrat ću najspremnije u ovom trenutku, koji će dati 100 posto. Istra 1961 se u zadnje vrijeme, igraju dobro, doživjeli su poraz od Hajduka, čeka nas dobar suparnik, ali mi smo u Puli uvijek igrali dobar nogomet, a vjerujem da ćemo dobro odigrati i u petak - zaključio je Kovačević.

"Jedinica" Varaždina Oliver Zelenika rekao je da očekuje tešku utakmicu u Puli.

- Očekivali smo puno više na posljednja tri susreta, bez obzira na to što smo igrali protiv tri najjače momčadi u ligi. Čeka nas teška utakmica, Istra 1961 je u pozitivnom nizu i naletu, protiv Hajduka su na momente djelovali kvalitetnije i trebat će nam puni više igre prema naprijed da bi se na kraju utakmice našli u pozitivnom rezultatu - rekao je Zelenika.