Kovačević: Protiv momčadi kao što je Osijek ne smije se tako griješiti, a mi smo im poklonili prva dva gola Foto: Krešimir Đurić

Kovačević: Protiv momčadi kao što je Osijek ne smije se tako griješiti, a mi smo im poklonili prva dva gola

| 1.5.2023. u 10:17h | Objavljeno u Sport

Momčad Varaždina pretrpjela je jučer na svom stadionu treći uzastopni poraz. U susretu 32. kola SuperSport HNL pobijedila ih je momčad Osijeka 3:1, s dva gola Miereza i jednim Bukvića, dok je strijelac za Varaždin bio Brodić.

- Osijek je jučer bio konkretniji. Protiv momčadi kao što je Osijek ne smije se tako griješiti, a mi smo im poklonili prva dva gola. S druge strane ne mogu reći da moji igrači nisu htjeli, vidjela se borbenost i došli smo u prilike, što me veseli, ali bio je takav dan da ni iz najboljih prilika nismo postigli gol. Veseli me da se ni nakon trećeg gola nismo predali, već smo uspjeli barem prekinuti negativan od tri posljednje utakmice bez postignutog gola. Uspjeli smo postići jedan gol, ali nije bilo snage za veći preokret - komentirao je trener Varaždina Mario Kovačević.

Netko je primijetio da Varaždin nema krizu igre već krizu rezultata. Naime, Varaždin je jučer stvarao prilike i imao četiri izgledne situacije za postizanje pogotka, ali samo je Brodić u završnici susreta uspio svladati golmana Osijeka.

- Veseli me da smo protiv dobrog Osijeka u otvorenoj utakmici, koja je mogla otići i na jednu i na drugu stranu, stvarali prilike. Kod prvog i drugog gola naš je stoper trebao bolje raščistiti i već u trećoj minuti utakmice bili smo u minusu. Osim toga deset minuta prije utakmice Teklić je na žalost osjetio bol u koljenu i očigledno nismo dobro ušli u susret i sve je otišlo na stranu Osijeka. Siguran sam da imam kvalitetne igrače i da ćemo na sljedećim utakmicama iz takvih situacija postizati pogotke - rekao je Kovačević.