Kovačević nakon Dugopolja: Veselimo se osvojenom bodu, neriješen rezultat je realan Foto: Krešimir Đurić

Kovačević nakon Dugopolja: Veselimo se osvojenom bodu, neriješen rezultat je realan

| 27.11.2021. u 17:42h | Objavljeno u Sport

U utakmici 14. ,pretsposljednjeg kola jesenskog dijela sezone nogometaši Varaždina osvojili su danas poslijepodne bod odigravši u Dugopolju  s istoimenim domaćinom susret bez golova.

- Na teškom terenu zasluženo smo osvojili bod, ali u prvom smo poluvremenu mi bili ti koji smo kontrolirali susret. Imali smo dosta situacija za postići gol, ali na žalost nismo. U drugom poluvremenu bila je sasvim drugačija priča. Dugopolje je od prve minute nastavka krenulo tako reći va banque, tako da su nas stisnuli, a moram reći da smo imali i sreće jer se jedna lopta zaustavila na gol liniju, u blatu nakon čega je golman dobro reagirao i ipak smo se obranili. Kada smo to preživjeli imali smo par situacija pred golom domaćina koje smo mogli bolje završiti, ali na žalost nismo i na kraju se veselimo osvojenom bodu. Dugopolje je pokazalo da je dobra momčad i neriješeno je na kraju realno - rekao je trener Varaždina Mario Kovačević.

Nakon 14. kola Varaždin je drugi na tablici s 24 boda, jednim manje od Dubrave Tim Kabel, koja će biti gost u subotu u 13 sati na Gradskom stadionu u Varaždinu, u sklopu 15., posljednjeg kola u jesenskom dijelu sezone.